Taizhou Sinohere Indústria i Comerç Co, Ltd

També tenim productes més originals. "Atenció amb atenció" és el propòsit de la nostra empresa.

Casa > Notícies > Contingut
Xina Fabricació de diversos estils de jardí de metall de swing chair
- Dec 20, 2017 -

Descripció del producte

Xina Fabricació de diversos estils de gronxador de jardí metàl·lic


Descripció de materials

I el gruix de la paret de les peces de plàstic és superior a 8 mm.

Columnes principals Totes les columnes principals estan fetes de canonades d'acer galvanitzat amb un diàmetre de 114 mm i un gruix de paret de 2,2 mm. La qualitat i l'estàndard tècnic compleixen els requisits de la norma nacional GB / T3091-2001.


Plataformes Totes les plataformes estan modelades per una làmina d'acer de 2 x 2,2 mm de gruix, amb forats de 6 mm de diàmetre. La qualitat i la norma tècnica estan d'acord amb la norma europea EN1176.


Altres peces metàl·liques Totes les peces metàl·liques estan fetes de tubs d'acer galvanitzat amb un diàmetre de 60mm, 48mm, 38mm, 32mm, 28mm i un gruix de paret de 2.2mm. La qualitat i l'estàndard tècnic compleixen els requisits de la norma nacional GB / T3091-2001.


Accessoris Tots els accessoris metàl·lics estan fabricats en aliatge d'alumini d'alta resistència de formigó d'un sol ús. Després de polir el processament, tots els racons afilats són rodons i suaus. Tots els cargols estan fets d'acer inoxidable # 314, que compleix l'estàndard GB / T1221-1992.


Cordes i xarxes Les cordes i xarxes són de corda de vela d'alta qualitat d'alta qualitat amb un diàmetre de 14 mm i 16 mm, que conté un cable d'acer galvanitzat intern d'alta resistència.Per què triar-nos?

1. Segur

Tots els nostres dissenys i productes estan estrictament inspeccionats d'acord amb les normes de seguretat per assegurar-se que totes les parts no causen cap dany als nens. Totes les peces metàl·liques són suaus i les peces de plàstic són propietats no tòxiques i ultraviolades, de conformitat amb el nivell de classe FOOD.


2. Experimentat

Estem dissenyats per dissenyadors molt experimentats que acoden els interessos i els sentiments del jo. Amb caràcters defferent i> 3. Alta qualitat

Hem estat creient que la qualitat és l'ànima dels productes. Assegurem que els nostres productes es comercialitzaran en molt bon estat després de molt temps o fins i tot en condicions climàtiques adverses. Totes les peces mantindran una alta durabilitat entre la temperatura -50 ° C ~ 50 ° C.


4. Competitiu

Per als mateixos productes de la mateixa qualitat i el mateix estàndard, us oferirem els preus més baixos. Amb la mateixa quantitat de diners, gaudireu de dissenys més experimentats, lliurament més ràpid, instruccions d'instal·lació professionals i serveis molt millors.


Més sobre nosaltres

1. Imatge de l'empresa


2. Casos realsLa nostra missió

Per tot el que hem fet, estem fent i farem, només per un sol propòsit, que el mateix amb la nostra MISSIÓ